Ons Team

Collier Advies Human Resources Consultancy
werkt pragmatisch, vanuit wederzijds respect en vertrouwen.

Voortbouwend op onze eigen talenten werken wij samen 
met wederzijds respect en vertrouwen om waarde toe te voegen 
voor onze klanten

Marina Collier-de Vreede

Als HBO opgeleide Senior HR professional heb ik ruim 28 jaar werkervaring opgedaan bij nationale en internationale organisaties in de high tech, internet en ICT industrie. Met deze gedegen ervaring heb ik in ondernemingen - met veelal een complexe internationale structuur - een bijdragen geleverd in de startfase. Verschillende organisatie heb ik bij inkrimping en/of sluiting met haar kennis uitstekend verder kunnen helpen.

Laura van der Lans

Vanwege mijn grootte passie voor sport en in het bijzonder voor voetbal ben ik gestart met de opleiding Sportkunde aan de Haagse Hogeschool. In 2020 heb ik mijn bachelor voor deze opleiding behaald. Tijdens deze studie heb ik een minor HR gevolgd, omdat de combinatie HR en sport mij heel erg aanspreekt. Doormiddel van een cursus heb ik mij verdiept in het arbeidsrecht. De komende jaren wil ik mezelf verder ontwikkelen op het gebied van personeelszaken door het volgen van een opleiding en cursussen. Als junior HR Consultant sta ik klaar om u te ondersteunen middels onze HRM dienstverlening. Daarnaast focus ik mij binnen Collier Advies onder andere op het standaardiseren van processen, zodat uw administratieve HRM processen nog efficienter worden uitgevoerd.

Uw HR businesspartner?

Bent u op zoek naar een HR businesspartner die uw HR afdeling werk uit handen neemt, of wilt u strategisch advies bij HRM vraagstukken? Neem vrijblijvend contact op!

COLLIER ADVIES | CHOPINSTRAAT 99 2162 VS LISSE | THE NETHERLANDS | T +31 (0)252 866988 | M +31 (0)625123488 | SITEMAP | PRIVACY STATEMENT | INFO@COLLIER-ADVIES.NL
Facebook Twitter LinkedIn