Over ons

Collier Advies Human Resources Consultancy
werkt, met betrokkenheid en kennis van zaken

Als Human Resource consultants voelen wij ons betrokken bij onze opdrachtgevers. Klanten kunnen rekenen op onze flexibele werkwijze, praktische aanpak en maximale inzet. Wij gaan doordacht en met kennis van zaken aan de slag om te leveren wat u als werkgever belooft aan uw werknemers. 

Leveren wat u belooft en onszelf volledig
inleven in uw organisatie, daar gaan wij voor.
Met hart en ziel.

Beloften waarmaken

Met andere woorden, wanneer u een sollicitant vandaag een aanbod doet, dan zorgen wij ervoor dat dit aanbod gerealiseerd wordt. Maar… mocht er iets toegezegd zijn wat b.v. fiscaal niet kan, dan maken wij dit beide partijen duidelijk en komen – indien nodig – met een alternatief. Dat is voor ons essentieel, evenals werken volgens het motto "Don't bring problems, bring solutions".

Binnen Collier Advies hebben wij al ruim 28 jaar werkervaring opgedaan bij nationale en internationale organisatie in de high tech, internet en ICT industrie - met veelal een complexe internationale structuur - bijgdragen geleverd in de startfase. Verschillende organisaties hebben wij bij inkrimping en/of sluiting met onze kennis uitstekend verder kunnen helpen.

Hands-on mentaliteit

Men noemt Collier Advies een bouwer. Een betrokken bouwer met bewezen vaardigheden in het opzetten en (her-)structureren van organisaties en HRM afdelingen. Wij weten doelstellingen in concreet HRM beleid te vertalen. Mede dankzij onze uitgebreide kennis van arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden en fiscale kennis plus onze ruime ervaring met expats – denk aan kennismigranten en 30% regeling - coaching en werving & selectie. Daar bouwen wij op en zijn wij oprecht trots op.

Humanresources Consultancy

Onze sterke communicatieve en sociale vaardigheden én hands-on mentaliteit zetten wij graag in voor uw HR zaken. Heeft uw organisatie specifieke HR vraagstukken? Aarzel niet en bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek.

COLLIER ADVIES | CHOPINSTRAAT 99 2162 VS LISSE | THE NETHERLANDS | T +31 (0)252 866988 | M +31 (0)625123488 | SITEMAP | PRIVACY STATEMENT | INFO@COLLIER-ADVIES.NL
Facebook Twitter LinkedIn