Over ons

Collier Advies Human Resources Consultancy
werkt, met betrokkenheid en kennis van zaken

Als Human Resource consultant voel ik mij betrokken bij mijn opdrachtgevers. Klanten kunnen rekenen op mijn flexibele werkwijze, praktische aanpak en maximale inzet. Ik ga doordacht en met kennis van zaken aan de slag om te leveren wat mijn klanten beloven. 

Leveren wat u belooft en mijzelf volledig
inleven in uw organisatie, daar ga ik voor.
Met hart en ziel.

Beloften waarmaken

Met andere woorden, wanneer u een sollicitant vandaag een aanbod doet, dan zorg ik ervoor dat dit aanbod gerealiseerd wordt. Maar… mocht er iets toegezegd zijn wat b.v. fiscaal niet kan, dan maak ik dit beide partijen duidelijk en kom – indien nodig – met een alternatief. Dat is voor mij essentieel, evenals werken volgens het motto "Don't bring problems, bring solutions".

Internationale HR ervaring

Als HBO opgeleid Senior HR professional heb ik ruim 21 jaar werkervaring opgedaan bij nationale en internationale organisaties in de high tech, internet en ICT industrie. Met deze gedegen ervaring heb ik in ondernemingen - met veelal een complexe internationale structuur - bijdragen geleverd in de startfase. Verschillende organisatie heb ik bij inkrimping en/of sluiting met mijn kennis uitstekend verder kunnen helpen.

Hands-on mentaliteit

Men noemt mij een bouwer. Een betrokken bouwer met bewezen vaardigheden in het opzetten en (her-)structureren van organisaties en HRM afdelingen. Ik weet doelstellingen in concreet HRM beleid te vertalen. Mede dankzij mijn uitgebreide kennis van arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden en fiscale kennis plus mijn ruime ervaring met expats – denk aan kennismigranten en 30% regeling - coaching en werving & selectie. Daar bouw ik op en ben ik oprecht trots op.

Humanresources Consultancy

Mijn sterke communicatieve en sociale vaardigheden én hands-on mentaliteit zet ik graag in voor uw HR zaken. Heeft uw organisatie specifieke HR vraagstukken? Aarzel niet en bel of mail mij voor een kennismakingsgesprek.

COLLIER ADVIES | CHOPINSTRAAT 99 2162 VS LISSE | THE NETHERLANDS | T +31 (0)252 866988 | M +31 (0)625123488 | SITEMAP | PRIVACY STATEMENT | INFO@COLLIER-ADVIES.NL